Home

Oranjefestival een groot succes bij GSC ESDO!

Gisteren, 13 juni 11:30  Na 57 aanmeldingen zijn er uiteindelijk 74 leden en niet leden naar het Oranjefestival gekomen. De kinderen hebben een mooie dag gehad en de sfeer was uitstekend. Er waren activiteiten voor iedereen. De dag is uiteindelijk afgesloten met een hapje en een drankje. We willen via deze weg alle vrijwilligers bedanken en met name de organisatie.

5x gelezen

Oranjefestival aanstaande zaterdag 12 juni van 12:30 tot 14:30 uur!

9 juni 21:15  GSC ESDO organiseert in samenwerking met de KNVB het Oranjefestival voor zowel de leden als niet-leden.meer »

144x gelezen

GSC ESDO zoekt ambitieuze trainers!

1 juni 16:45  GSC ESDO zoekt meerdere ambitieuze trainers voor diverse leeftijdsgroepen voor het seizoen 2021-22. meer »

59x gelezen

OPROEP!!

24 mei 21:30  Een oproep aan alle leden: OPROEP!!!! Beste leden, Afgelopen week is er brand gewoed aan de wouwermanstraat. Veel bewoners zijn hun woning kwijt geraakt. Bewonersorganisatie de Paraplu is met diverse partners uit de wijk een inzamelingsactie begonnen. Dit heeft geresulteerd in dat er heel veel spullen zijn gedoneerd door mensen. Deze spullen moeten allemaal gesorteerd worden. Als voetbal vereniging willen wij ook een bijdrage leveren aan de bewoners. Wij verzoeken onze leden vriendelijk zich op te geven om een helpende hand te bieden om de spullen te bundelen zodat deze aan de getroffen bewoners aangeboden kunnen worden. Aanmeldingen kunnen verstuurd worden naar Info@gscesdo.nl. Wij vertrouwen op jullie inzet. Sportieve groet, v.v. Gsc Esdo

42x gelezen

Overlijdensbericht 21 mei 2021

21 mei 20:30  Ons is het treurige nieuws ter ore gekomen dat de vader van onze leden Houssein en Mourad Azzaoui is overleden. meer »

181x gelezen

Nieuws update

21 mei 20:15  Beste leden,   Wij hopen dat het een ieder goed vergaat in deze moeilijke tijden.  In dit schrijven treffen jullie de periodieke nieuwsbrief, waarbij de volgende onderwerpen ter sprake zullen komen:   • Team indelingen voor 2021 - 2022 / trainers • Selectie dagen • Diverse activiteiten in juni • Regio-cup • Zomerstop meer »

57x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!