Businessclub - GSC ESDO

Businessclub

Maatschappelijk verantwoord investeren

GSC ESDO heeft naast het 1e elftal als vlaggenschip het opleiden van eigen jeugd als een van de belangrijkste speerpunten van de vereniging benoemd. De GSC ESDO jeugdafdeling heeft de ambitie om een van de beste van Den Haag en omgeving te worden. Op ons complex aan de Hengelolaan 600 trainen wekelijks 250 seniorenleden en ruim 350 jeugdleden onder begeleiding van ruim 40 trainers en leiders. Inmiddels weten vele scouts van betaalde voetbalorganisaties en amateur topclubs GSC ESDO te vinden.

In de afgelopen jaren heeft zowel het 1e elftal als de GSC ESDO jeugdafdeling een goede reputatie opgebouwd. Hierbij zijn sportprestaties, respect, plezier, fairplay en toegankelijkheid belangrijke waarden. GSC ESDO is dan ook meer dan een club en kenmerkt zich door een familiaire sfeer die hoog in het vaandel staat.

Kansen voor uw bedrijf

Via onze businessclub en het sponseren van bijvoorbeeld een jeugdteam van onze jeugdafdeling, kunnen bedrijven en ondernemers meeliften met het succes van onze vereniging. Jaarlijks worden diverse activiteiten georganiseeerd waarbij u een diversiteit van honderden jeugdigen, jongeren en ouders kunt bereiken. Onze nieuwe website biedt diverse mogelijkheden op het gebied van commercie, reclame uitingen en marketing doeleinden.

Heeft u interesse in een sponsorpakket of wilt u een vrijblijvend gesprek neem dan contact op met sponsor@gscesdo.nl


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!