Contributie reglementen

Contributie GSC ESDO

Lid zijn van een voetbalvereniging, zijnde als GSC ESDO, brengt rechten en plichten met zich mee!

Eén van deze plichten is het tijdig betalen van contributie, welke onlosmakelijk verbonden is met het lidmaatschap van u of van uw kinderen.
 

1. Wie is contributie plichtig?

Alle leden die actief als voetballer staan geregistreerd. Ben je alleen vrijwilliger, dus niet speelgerechtigd, dan ben je niet contributie plichtig.

   

2. Hoe wordt het contributiebedrag berekend?

De contributie wordt elk seizoen geïndexeerd en tijdens Algemene Leden Vergadering wordt de contributie definitief vastgesteld. 

 

3. Wat kost een lidmaatschap?


Voor het seizoen 2021-2022 zijn de volgende contributiebedragen vastgesteld en dient voor 31 oktober 2021 voldaan te worden. 

Senioren 
 € 122,50 (eenmalig en alleen voor spelers die seizoen 2020-2021 stonden ingeschreven)
Bedrag voor nieuwe senioren is € 245,- 
Recreanten
 € 140 ,-
Jeugd: JO16
 € 195,-
Jeugd: JO13 en JO14
 € 190,-
Jeugd: JO10 . JO11 en JO12
 € 180-
Jeugd: JO08-JO09
 € 175,-
Jeugd: JO07
 € 165,-
Niet spelend lid
€ 35,-
 
LET OP: Bij betaling na 31 oktober wordt €25,- extra doorbelast. Dus wees op tijd en wordt geen dief van je eigen portemonnee!!!

4. Kan ik korting krijgen?

Voor ouders met meerdere kinderen, die lid zijn van GSC ESDO, geldt een staffelkorting, die afhankelijk is van het aantal kinderen. Dat wil zeggen, u krijgt 10% korting op het bedrag van de contributie voor het tweede kind. Voor het derde kind geldt een korting van 20%. Voor een vierde kind geldt een korting van 30%. Voor een vijfde kind geldt een korting van 40%. Het kortingspercentage geldt elke keer voor het jongste kind.

4b) GSC ESDO is een door de gemeente Den Haag erkende vereniging. Derhalve kunnen leden, mits van toepassing, een beroep doen op de Ooievaarspas-regeling. (zie  voor meer info: https://www.denhaag.nl/nl/werk-bijstand-en-uitkering/ooievaarspas-en-ooievaarsregelingen.htm) 

 

5 Hoe kan ik de contributie betalen?

Betaling van de contributie kan middels overschrijving of contante betaling aan de commissieleden van GSC ESDO. Bij voorkeur adviseren wij u het bedrag middels overschrijving over te maken.

U kunt het verschuldigd bedrag inzake de contributie overmaken op IBAN: NL07INGB0000811008 o.v.v. Contributie 2021-2022/voornaam en achternaam van u of/en uw kind(eren).

Het volledige contributiebedrag dient uiterlijk 31 oktober 2021 te zijn voldaan. 

5b)  Betaling van de contributie middels een Ooievaarspas is ook mogelijk. De pas dient dan 1 keer te worden ingescand. 

GSC ESDO biedt dit jaar in overleg met de Gemeente Den Haag de mogelijkheid om de pas(sen) bij de club in te scannen. Hieronder de data:

MDonderdag 7 oktober van 18:00 tot 19:30 uur
Maandag 11 oktober van 18:00 tot 19:30 uur
Donderdag 14 oktober van 18:00 tot 19:30 uur
Woensdag 20 oktober van 18:00 tot 19:30 uur
Dinsdag 26 oktober van 18.00 uur tot 19.30 uur

Let op: buiten deze data is het niet mogelijk om de pas in te scannen.

Verantwoordelijkheid

De pashouder is zelf verantwoordelijk voor de betaling van de contributie en het verkrijgen van de korting met de Ooievaarspas. Als de contributie niet voldaan is, kan GSC ESDO de pashouder de toegang tot de activiteit ontzeggen.

Jeugd

100% korting voor kinderen! De contributie wordt voor u betaald door de gemeente op het moment dat u volgens afspraak de Ooievaarspas laat scannen. Als u zich niet aan deze afspraak houdt, bent u verplicht de volledige contributie zelf te betalen.

Let op: Indien u 2 sportlidmaatschappen heeft (bv. voetbal en judo), dan gelden er andere regels.

Senioren

50% korting voor volwassenen! De contributie wordt voor u voor 50% betaald door de gemeente op het moment dat u volgens afspraak de Ooievaarspas laat scannen. Als u zich niet aan deze afspraak houdt, bent u verplicht de volledige contributie zelf te betalen.

6. Hoe zit het met kosten als boetes?

De vereniging kent het beleid dat kosten behorende bij boetes op de betreffende leden/team verhaald worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van door de KNVB aangeleverde lijsten. Voor de goede orde: de op deze lijsten aangegeven bedragen worden aan GSC ESDO in rekening gebracht. Wij als vereniging zijn slechts ‘doorgeefluik’ in deze.

7. Als ik tussentijds stop met voetballen wat moet ik dan betalen?

Lid worden van GSC ESDO betekent dat men contributie plichtig is. De contributieplicht telt altijd voor het hele seizoen, ook bij tussentijdse uit- of overschrijving. Ingeval van instroom gedurende het seizoen telt de contributieplicht uiteraard met ingang van de maand van lid worden, maar altijd tot eind van het seizoen.

  • Het seizoen loopt van 1 juli tot en met 15 juni van het jaar erop.
  • Opzeggen regulier aan eind van het seizoen maar t/m 15 juni (Geen KNVB lidmaatschap en contributie verschuldigd voor nieuwe seizoen);
  • Opzeggen tussen 15 juni en 30 juni (administratiekosten á 75 euro verschuldigd);
  • Opzeggen tussen 1 juli en aanvang seizoen (15 Augustus) (KNVB-lidmaatschap á 15 euro + administratiekosten á 75 euro verschuldigd);
  • Opzeggen aanvang seizoen (15 Augustus) tot einde seizoen (Volledig lidmaatschap verschuldigd).
  • Bijzondere regelingen zijn alleen mogelijk na overleg met en na bestuurlijk besluit.
  • Tijdelijke of bijzondere betalingsregelingen zijn alleen mogelijk na besluit van het bestuur.

 

Heeft u nog vragen over de contributieregelingen? Neem dan contact op met het bestuur.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!