Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslag GSC ESDO 1 vs Tac'90 1 (3-4)

1 augustus 2016 11:45

Op een zonovergoten en druk sportpark GSC ESDO speelde ons 1e elftal haar eerste oefen wedstrijd tegen eerste klasser Tac'90. Voor de aftrap kreeg GSC ESDO ter gelegenheid van het nieuwe onderkomen een bos bloemen en een presentje van Tac'90. Hartelijk dank namens de gehele vereniging!

Dan de wedstrijd, die onder leiding van de goed fluitende scheidsrechter Moussaoui stond. De eerste fase van de eerste helft was Tac'90 veelvuldig aan de bal en kwam er via de zijkanten een paar keer goed uit. Dit leidde niet tot een doelpunt. Het verdere verloop van de eerste helft ging redelijk gelijk op, over en weer waren er kansen. GSC ESDO bleef de bal rond spelen, via het middenveld werd Samir Oulhani in stelling gebracht en maakte het eerste doelpunt in het sterk vernieuwde GSC ESDO. Niet kort daarna was het Said Jahangir van Tac'90 die de gelijk maker  binnen tikte.

In de tweede helft was het Tac'90 die iets sterker uit de kleedkamer kwam. De ploeg van John Baven kwam via Said Jahangir, Jermain Menzach en Amar Chedoe op 1-4. Onze jongens bleven ondanks de achterstand rustig voetballen. Helaas hadden onze jongens het vizier nog niet helemaal op scherp, een aantal goede kansen werden in de eerste fase van de tweede helft niet benut. De laatste fase van de wedstrijd was voor GSC ESDO, na een aantal uitgespeelde aanvallen zetten Adil Bouzidi en Mohamed Hassan de eindstand op 3-4. Een goede kickoff tegen een eerste klasser, een gelijkspel was zelfs meer op zijn plaats, aldus onze trainer Hassan Amhayi.

Overigens waren beide teams, wegens de vakantie nog niet compleet. Gezien het wedstrijd beeld belooft het voor beide teams een mooi seizoen te worden.
Bron: Afdeling Senioren