Nieuws update - GSC ESDO

Nieuws update

21 mei 2021 20:15


Beste leden,
 
Wij hopen dat het een ieder goed vergaat in deze moeilijke tijden.  In dit schrijven treffen jullie de periodieke nieuwsbrief, waarbij de volgende onderwerpen ter sprake zullen komen:
 
• Team indelingen voor 2021 - 2022 / trainers
• Selectie dagen
• Diverse activiteiten in juni
• Regio-cup
• Zomerstop

 
Team indelingen 2021 – 2022 / trainers 
In de vorige nieuwsbrief hebben wij jullie geïnformeerd over het aantal teams en trainers voor komend seizoen. Vanaf eind deze week zullen nieuwe groepsapps worden gemaakt voor elke leeftijdscategorie en daar wordt de informatie verstrekt wie de trainers zijn voor komend seizoen en in welke klasse er volgend seizoen gespeeld gaat worden. Huidige app groepen blijven intact maar daarnaast zullen de kinderen ingedeeld worden in de nieuwe whatsapp groepen.    

                                    
Selectie dagen 
De selectiedagen voor dit jaar zijn op 29 mei en 5 juni. Zodra het nieuwe voetbalseizoen gaat beginnen zullen er nog 3 volgen. In de nieuwe groepsrooms wordt de informatie verstrekt omtrent de tijden en wie de selectiedagen gaat beoordelen / bijwonen.

 
Diverse Activiteiten in juni 
In de maand juni staan er 2 activiteiten op het programma:
 
Oranjefestival: 
De inschrijvingen zijn afgerond en er hebben 54 aanmeldingen mogen ontvangen. 
De mensen die zich hiervoor hebben ingeschreven krijgen binnenkort bericht met de info voor deze dag. Oranjefestival staat gepland op 12 juni 2021 van 10:00 tot 13:00 uur. 
 
ADO Den Haag meiden dag:
In maart dit jaar is een eerste dag gehouden voor de meisjes en dit was een geweldig succes dat er samen met ADO is besloten om hier vervolg aan te geven. 
Op 19 juni zal er wederom een meiden dag worden georganiseerd en elk meisje tussen 6 en 13 jaar, lid en of geen lid is welkom voor een leuke en gezellige dag samen met ADO Den haag speelsters van te maken. 
 
Regio-cup 
Voor de senioren is het seizoen afgelopen en voor de jeugd hebben tot op heden nog geen informatie mogen ontvangen. Indien er toch wedstrijden worden ingepland dan zullen wij dit tijdig communiceren. De eventuele wedstrijden worden zoveel mogelijk gespeeld met de nieuwe indeling zodat de trainers alvast kunnen oefenen met de nieuwe team.
 
Zomerstop 
Het huidige voetbalseizoen duurt dit jaar voort tot 28 juni, afhankelijk van de speeldata van de regio-cup. Het clubgebouw is vanaf deze data gesloten en er zullen werkzaamheden in en buiten het pand gaan plaatsvinden. 
 
Met sportieve groet,

v.v. GSC ESDO,
het Bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!