Reactie op de nieuwe coronamaatregelen - GSC ESDO

Reactie op de nieuwe coronamaatregelen

14 oktober 2020 22:45

Bestuur GSC ESDO

Beste leden,

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf woensdag 14 oktober 22:00u en gelden vooralsnog voor de komende vier weken. Voor het voetbal betekent dit op hoofdlijnen:

 • Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd.
 • Seniorenteams mogen ook niet trainen, daar de 1.5 meter afstand in groepjes van 4 niet is waar te borgen.
 • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training.
 • De trainingen gaan daarom op de trainingsdagen wel door, de competitiewedstrijden niet. In het weekend is het clubgebouw gesloten.
 • De sportkantine en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten. Uw kind dient daarom omgekleed naar de club te komen voor trainingen. U dient zelf achter het hek te blijven voor, tijdens en na de trainingen.

  Belangrijk: Wij hebben een dringend verzoek aan de ouders en overige toeschouwers om het sportpark niet te betreden. Hierin hebben de ouders en toeschouwers primair de eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast zal handhaving regelmatig controles uitvoeren op de naleving van de maatregelen. Laat het niet komen tot boetes en mogelijke sluiting van onze club waar de jeugd de dupe van is.

  Met sportieve groet,

  Het Bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!