Facebook Toestaan Niet toestaan

Gsc Esdo ZA 2 maakt raspatatje van ras.

27 februari 2017 11:15

Het vernieuwde jonge zaterdag 2 elftal is het seizoen moeizaam begonnen. Na wat ongelukkige en onterechte nederlagen, was het vandaag een wedstrijd die gewonnen moest worden. Ras voelde de bui, na 2 keer verzetten en niet opkomen dagen, konden ze de nederlaag niet voorkomen tegen de zeer gedreven en gemotiveerde Gscers. Al een aantal weken zat er een stijgende lijn in het spel van Gsc Esdo dat vandaag werd bekroond met een ruim verdiende overwinning op Ras.

Wedstrijd begon in het voordeel van Gsc Esdo met wat meer balbezit. Dat resulteerde zich tot een aantal schiet kansen. In de 25ste minuut werd een voorzet van Imad met de hand getoucheerd en resulteerde zich tot een pingel. Jaffar de meest ervaren speler in het team eiste de bal en schoot strak en laag binnen. Rond de 35ste minuut ontsnapte Jouad aan randje buitenspel en gaf een assist aan Samed en die wist wel raad met deze kans en Gsc Esdo ging met 2-0 de rust in.

Na rust was Gsc Esdo niet gefocust begonnen aan de 2de helft. Dat resulteerde zich snel in een 2-1 stand. Gsc Esdo herpakt zich snel na een hoge steekpass van Jaffar op Jouad, die hem mooi aannam en hard binnenschoot. Ras was helemaal van slag en wist het niet meer. Ze namen steeds meer risico's en dat werd pijnlijk afgestraft. De 4-1 stand kwam uit een scrimmage, van onze nummer 10 Elias "el capitano" die hem hard en beheerst binnenschoot in de hoek.
Het mooiste doelpunt van de dag werd gemaakt met de hak door de hard werkende Samad op aangeven van Elias.

Vandaag een zeer goed voetballend Gsc Esdo gezien dat hard heeft gestreden en heeft laten zien om nog een leuke competitie einde te maken. Gsc Esdo gefeliciteerd met de ruim verdiende overwinning en op naar de volgende 3 punten.

BRON: Voetballiefhebber