Verslag Algemene Leden Vergadering 2021 - GSC ESDO

Verslag Algemene Leden Vergadering 2021

1 oktober 2021 23:00


Beste leden,

Vanavond heeft de Algemene Leden Vergadering plaatsgevonden.

In verband met het slechte weer was de opkomst helaas laag. Desondanks zijn we blij met de aanwezigheid van de leden die er wel waren.

Het bestuur heeft een presensatie gehouden over het afgelopen seizoen, waarin veel is gebeurd. Met het aantrekken van Ali Boussaboun is er sportief een grote stap gezet, maar organisatorisch is er hard gewerkt door het bestuur en de vrijwilligers. 

Er is tijdens de ALV gestemd over de contributies voor het seizoen 2021-2022, hierover wordt later een update op de site geplaatst. Daarnaast is er bekend gemaakt dat Hamza Ait El Hadj zijn functie als penningmeester heeft neergelegd en een andere rol binnen de Adviesgroep zal vervullen. Door het bestuur is Moustapha Boukhari voorgedragen als nieuwe penningmeester. Hierover is gestemd door de leden: geen bezwaren. We feliciteren Moustapha met deze mooie stap! Ook is er een belangrijke stemming geweest over het verrichten van vrijwilligerswerk. Ouders die geen vrijwilligerswerk willen verrichten op dagen dat de jeugd actief is, dienen dit af te kopen voor 75 euro. De leden zijn akkoord met deze stemming. 

We bedanken de leden voor hun komst en hopen dat het komend seizoen sportief succesvol zal verlopen!

Met sportieve groet,

Het Bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!